Beste mensen,

Op dit moment staat de hele wereld op zijn kop door het Corona virus. Het is allemaal al heel erg en we hebben nog geen idee wat ons nog te wachten staat. We hopen en bidden met elkaar dat het zo snel mogelijk weer de goede kant op gaat. Nu kunnen we helaas niets anders dan afwachten en elkaar niet in grote groepen ontmoeten. Hoe graag we dat laatste ook willen.

Vanwege de huidige situatie heeft de Springtime Connect commissie moeten besluiten om in 2020 GEEN Springtime Connect te organiseren. De risico’s op dit moment zijn te groot om elkaar dan met een grote groep te ontmoeten. We doen dit met gezonde tegenzin maar met de gezondheid van ons allen willen en mogen we niet spelen.

Als commissie waren we al druk bezig met alle organisatorische zaken. Deze gaan nu in de ijskast en we hopen ze, zo de Here wil, volgend jaar weer op te kunnen pakken voor een Springtime Connect op 17 en 18 april 2021.

Op zaterdag 17 april 2021 hebben we Reyer gereserveerd voor een avondprogramma en op zondagavond 18 april komt Ben Tiggelaar voor een inspiratiedienst naar Ten Boer

We vragen u allen om te blijven bidden zodat we met elkaar uit deze situatie kunnen komen en elkaar weer kunnen ontmoeten bij Springtime Connect in 2021.

Springtime-Connect commissie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.