Berichtje van de organisatie

Beste ouders,

Hier een berichtje van de organisatie voor de kinderdienst tijdens Springtime Connect. We zijn druk aan het voorbereiden om voor de kinderen een fijne samenkomst te organiseren. We gaan veel leuke dingen doen, wij hebben er in ieder geval al zin in!

Even wat organisatorische mededelingen en informatie op een rij:

Alle baby’s, peuters en basisschoolkinderen kunnen ’s ochtends vanaf half 11 in Buurhoes gebracht worden.

Baby’s en peuters

Voor de baby’s en peuters is er oppas in twee verschillende groepen. Bij binnenkomst krijgt uw kind een sticker, met zijn/haar naam + het telefoonnummer van de ouders/verzorgers, zodat wij contact kunnen leggen, door middel van een smsje, wanneer er iets aan de hand is. Er is zo’n zelfde sticker beschikbaar voor op de tas. In het oppaslokaal ligt een A4-tje klaar waar verdere bijzonderheden opgeschreven kunnen worden. De dienst zal rond half 1 afgelopen zijn, wij willen vragen of de baby’s en peuters dan zo snel mogelijk opgehaald kunnen worden.

De dienst zal rond half 1 afgelopen zijn, wij willen vragen of de baby’s en peuters dan zo snel mogelijk opgehaald kunnen worden.

Groep 1 t/m groep 8

Bij binnenkomst krijgen alle kinderen van groep 1 t/m groep 8 een sticker waar de naam op staat. De stickers van groep 1/2 mogen ook voorzien worden van telefoonnummer zodat we contact kunnen leggen, door middel van een smsje, wanneer er iets aan de hand is. Voor alle basisschoolkinderen is er een programma te volgen in Buurhoes.

Het thema dat we gaan behandelen is ‘Kom zoals je bent!’ Matthijs Vlaardingerbroek komt langs en hij zal een poppenspel laten zien met als thema ‘Rotsvast’. Hij zal het hier gaan hebben over de vriendschap tussen Petrus en Jezus. Wij zullen richting het einde van de dienst met alle basisschoolkinderen naar de sporthal lopen om daar de dienst met alle mensen samen af te sluiten. In de zaal is er voor de kinderen een apart vak gereserveerd.

Kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen, wanneer de dienst weer is afgelopen, uit dit vak opgehaald worden zodat er geen verwarring ontstaat. Andere groepen mogen zelf naar hun ouders/ verzorgers gaan. (De fietsen blijven dus bij Buurhoes en kunnen ook na de dienst weer opgehaald worden.)

We hopen u zo voldoende geinformeerd te hebben. Als er verder nog vragen zijn dan horen wij het graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.